Mert Yazıcıoğlu, ''Senden sonra hayatım renksizleşti''

Mert Yazıcıoğlu, ''Senden sonra hayatım renksizleşti''
Her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran Yalı Çapkını dizisiyle son dönemlerde yıldızını parlatan Afra Saraçoğlu, yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisini sonlandırmıştı. Ayrılık haberi sonrası dekolteli pozlarıyla sosyal medyada paylaşım yapan güzel oyuncunun ardından Yazıcıoğlu’ndan da paylaşım geldi.

4 yıllık ilişkisini ani aldığı bir kararla sonlandıran Afra Saraçoğlu’nun partneri, Mert Ramazan Demir ile yakınlaştığı iddia ediliyordu. Hakkında çıkan aşk iddialarını yalayan güzel oyuncu ayrılık açıklaması sonrası sosyal medya hesabından göğüs dekolteli pozlarını paylaşmıştı.

Açıklama yaparak dost kaldıklarını söyleyen Saraçoğlu, göğüs dekolteli bir pozunu paylaşınca ise hayranları yorum kısmına Mert Yazıcıoğlu''na dair pek çok yorum yaptı.

Yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu da paylaşımdan geri kalmayarak siyah beyaz karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Yazıcıoğlu''nun pozlarını görenler "Senden sonra hayatım renksizleşti mesajı mı bu?", "4 yıllık ilişkisini bitirdikten sonra erkekler", "Yıkılmadım ayaktayım" yorumları yapıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar