Afra Saraçoğlu'ndan eski sevgilisine göndermeli paylaşım

Afra Saraçoğlu'ndan eski sevgilisine göndermeli paylaşım
Oyuncu Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz günlerde Mert Yazıcıoğlu ile olan 4 yıllık ilişkisini noktalamıştı. Saraçoğlu'nun yaptığı paylaşım eski sevgilisine gönderme olarak yorumlandı.

Afra Saraçoğlu, 2022 yılında kariyer basamaklarını çok hızlı çıktı ve Türkiye''nin en popüler isimlerinden biri haline geldi. Güzel oyuncunun hakkında çıkan haberlerden sonra iddialar gerçekleşti ve 4 yıldır süren Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ilişkisi son buldu. 

DERBİ SONRASI SİGARALI PAYLAŞIM

Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Saraçoğlu, derbi sonrası üzüntüsünü sigaralı fotoğrafı ile takipçileriyle paylaştı. "Bari sen yüzümüzü güldürseydin Fenerbahçe" ifadelerini kullanan Saraçoğlu''nun attığı fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.



ESKİ SEVGİLİYE MESAJ MI VAR?

Afra Saraçoğlu''nun attığı tweetteki "bari" ifadesi oyuncunun bir süredir yüzünün gülmediği mesajı olarak yorumlandı. Saraçoğlu''na yakın isimler, oyuncunun Mert Yazıcıoğlu ile ayrıldığı günden beri çok mutsuz olduğunu ve eski sevgilisiyle barışmak istediğini iddia etti. Yalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir ile öpüşme sahnesi büyük ilgi toplayan oyuncu, bir süredir hayranlar tarafından rol arkadaşı ile anılıyor. Mert Yazıcıoğlu''nun ikili arasındaki samimiyet sebebiyle ayrılık öncesinde Saraçoğlu''nu uyardığı da iddialar arasında. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar