Afra Saraçoğlu'nun aylık kazancı dudak uçuklattı!

Afra Saraçoğlu'nun aylık kazancı dudak uçuklattı!
Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını'nda başrol oyuncusu olan Afra Saraçoğlu, bölüm başı kazandığı para ile herkesi şoke etti.

2022 yılının en hızlı yükselen ünlüleri arasında yer alan Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz haftalarda 4 yıllık ilişkisini noktalayarak Mert Yazıcıoğlu''ndan ayrılmıştı. Saraçoğlu''nun adı sıklıkla Yalı Çapkını''nda başrolü paylaştığı Mert Ramazan Demir ile anılırken oyuncu hakkında şok etkisi yaratan bir haber daha geldi. Hayranları, güzel oyuncunun kazandığı ücreti görünce adeta küçük dillerini yuttu!

BÖLÜM BAŞINA 120 BİN LİRA

İddialara göre Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisinin yapımcısı OGM Pictures''tan bölüm başına 120 bin lira alıyor. Ayda 4 bölüm şeklinde yapılan anlaşmaya göre Saraçoğlu''na her ay ödenen ücret 480 bin lira. Bu ücretin 2022 yılı olduğu iddia edilirken, 2023 yılında oyuncunun çok daha fazla kazanması bekleniyor.

AYLIK 1 MİLYON LİRA KAZANACAK

Ünlü oyuncunun sosyal medya hesaplarında milyonlarca takipçisi bulunuyor. Diziden kazandığı paranın dışında karşılıklı reklam anlaşmaları, sosyal medya paylaşımları ve birçok yan gelirle birlikte Saraçoğlu''nun 2023''te aylık kazancının 1 milyon lirayı aşması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar