Afra Saraçoğlu yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş yakalandı!

Afra Saraçoğlu yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş yakalandı!
Geçtiğimiz günlerde Mert Yazıcıoğlu ile olan 4 yıllık ilişkisini noktalayan oyuncu Afra Saraçoğlu'nun, rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yeni bir aşka başladığı iddia edildi. İkili Kadıköy'de sarmaş dolaş görüntülere yakalandı.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını''nın başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasında yeni bir aşk başladığı iddia edildi. Beyaz TV''de yayınlanan ''Söylemezsem Olmaz'' programında ortaya atılan görüntülerde Saraçoğlu ve Demir, Kadıköy''de sarmaş dolaş görüntülendi. 

"AYRILALI 1 AY BİLE OLMADI"

Saraçoğlu, 4 yıldır ilişki yaşadığı Mert Yazıcıoğlu ile geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı almıştı. Ünlü oyuncunun ayrılığın henüz ayını bile doldurmadan yeni bir ilişkiye başlaması sosyal medyadaki hayranlarını kızdırdı ve akıllara ''ihanet'' ihtimalini getirdi. 



KUBİLAY AKA OLAY ÇIKARMIŞTI

Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu henüz ayrılmamışken, bir partide Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu arasındaki samimiyetten rahatsız olan oyuncu Kubilay Aka partide olay çıkarmış ve Demir ile büyük bir tartışma yaşanmıştı. Saraçoğlu''nun erkek arkadaşı olan Mert Yazıcıoğlu ile yakın arkadaş olan Kubilay Aka''nın, arkadaşının aldatıldığını hissetmesi sonrası tartışma yaşandığı belirtilmişti. Taraflar partide çıkan tartışmayı reddetmezken, Saraçoğlu ve Demir arasında çıkan yeni aşk iddiaları "Kubilay Aka haklıymış" yorumlarına sebep oldu. 

ÖPÜŞME SAHNESİNİ SARAÇOĞLU İSTEMİŞ

Yalı Çapkını''nın 13. bölümüne Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasındaki öpüşme sahnesi damga vurmuştu. İddialara göre söz konusu öpüşme sahnesini Afra Saraçoğlu istemiş. Saraçoğlu''nun geri planda kalmamak için senaristlere tutkulu bir öpüşme sahnesi yazmalarını rica etmesinin ardından söz konusu sahnenin gerçekleştiği belirtildi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar