Meral Akşener'in İYİ Parti'den ne zaman istifa edeceğini açıkladı! TV100 canlı yayınında Sinan Burhan'dan bomba iddia

Meral Akşener'in İYİ Parti'den ne zaman istifa edeceğini açıkladı! TV100 canlı yayınında Sinan Burhan'dan bomba iddia
İYİ Parti son günlerde üst üste gelen istifa haberleri ve ortaya atılan iddialarla gündeme gelirken, gazeteci Sinan Burhan İYİ Parti lideri Meral Akşener ile ilgili bomba bir iddia ortaya attı.

İYİ Parti son günlerde sık sık konuşulurken art arda yaşanan istifalar sonrasında çıkan iddialar ile yeniden gündem yarattı.

14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hemen ardından başlayan çatırdamalar üst üste gelen istifalar ile daha duyulur hale geldi.

İYİ Parti’nin kuruluşundan bu yana üst düzey görevler almış pek çok isim İYİ Parti ile yollarını ayırma kararını kamuoyuna duyurdu.

Önce İYİ Parti’den eski Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, sonra da Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bahadır Erdem partiden istifa ettiğini kamuoyuna duyurmuştu.

İYİ Parti ile derin görüş ayrılığı yaşıyorum diyen İdris Nebi Hatipoğlu İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladıktan bir süre sonra AKP’ye geçmiş hatta rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan takmıştı.

İYİ Parti’den Ankara Milletvekili Adnan Beker de istifa ettiğini duyurmuştu.

DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

İYİ Parti’de gündeme gelen iddiaların ardında Ümit Dikbayır, ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Dikbayır, katıldığı televizyon programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in oğlu Fatih Akşener ile Özel Kalemi Esma Bekar hakkında çeşitli iddialarda bulunmuş ve çok konuşulmuştu.

YEREL SEÇİM HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

İYİ Parti bu gelişmeler ile çalkalanırken yerel seçim hazırlıkları da bir yandan devam ediyor. Aday belirleme süreçlerinin devam ettiği İYİ Parti’de 81 ilde kendi adayların çıkarma kararı almıştı.

Muhalefet kanadında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile geçtiğimiz günlerde görüşen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ittifak konusunda ne karar vereceği ise oldukça merak ediliyor.

ÇARPICI İDDİA

Tüm bu gelişmeler yaşanırken gazeteci Sinan Burhan Meral Akşener ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Tv100 ekranlarında Cansu Canan Özgen’in sunduğu "Cansu Canan ile Özgür İfade" programına konuk olan Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, İYİ Parti lideri Akşener’in ne zaman istifa edeceğini canlı yayında açıkladı.

“HEM AĞLARIM HEM GİDERİM”

Burhan Akşener’in yerel seçimlerin ardından istifa edeceğini aktarırken şu ifadelere yer verdi:

“Şu anda İYİ Parti kaynıyor. İYİ Parti’nin zikzakları Ekrem İmamoğlu için çıkıp “Cesaret gösteremediler, kaçtılar masadan” diyor. Mansur Yavaş’ı Cumhurbaşkanı adayı yapmak istiyor. Mansur Yavaş aday olmadı diye Mansur Yavaş’a küsüyor ve korktular diyor. Bu ittifak hani demokrasi ittifakı hani ülkeye nefes aldıracak bir ittifaktı.

Kumar ve noter masasından Meral hanımın geldiği nokta, hem ağlarım hem giderim durumu ve gidecektir"

YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar