Mansur Yavaş’tan flaş adaylık kararı

Mansur Yavaş’tan flaş adaylık kararı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Ankara İl Başkanlığı'na gelerek ikinci dönem için adaylık başvurusunu yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Ankara İl Başkanlığı'na gelerek ikinci dönem için adaylık başvurusunu yaparak, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olma yolunda ilk adımını attı.

Mansur Yavaş, Ankara CHP İl Başkanlığı'na yaptığı ziyarette gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yavaş, ikinci dönem için adaylık başvurusunu gerçekleştirdiğini belirterek, "Ankara halkına israf etmeden şeffaf, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetim getireceğimizi bir zihniyet değişikliği yapacağımızın sözünü vermiştik." dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yavaş, projeleri hakkında da konuştu. "Aç ve açıkta kimseyi bırakmayacağımızı ve Ankara halkından aldığımızı, Ankara halkı için harcamamak ve Ankara halkını tüm yönleriyle zengin etmek" sözünü hatırlatan Yavaş, seçim öncesinde vaat ettikleri 100 proje hakkında detaylı bir sunum yapacakları bir toplantı düzenleyeceklerini belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, "Biz Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni israf etmeden, tarafsız bir şekilde, kaynakları boşa götürmeden ve dürüst bir şekilde yönetileceğini bütün dünyaya göstermek istedik ve bunu başardık." diyerek, geçmiş dönemdeki performanslarına vurgu yaptı.

Yavaş, gelecek dönemde Ankara'nın daha da gelişmesi için çalışacaklarını ve belediye meclisinde çoğunluğu sağlamak suretiyle daha etkili hizmet sunacaklarını ifade etti. "Cumhuriyet'in başkenti ve dünya başkentleriyle yarışır bir Ankara yapmaya devam edeceğiz." diyen Yavaş, emek veren herkese teşekkür ederek, kendini Ankara halkına emanet ettiğini belirtti.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar