Özgür Özel'den İYİ Parti ile ittifak sorusuna dikkat çeken yanıt: Mesajını verdi!

Özgür Özel'den İYİ Parti ile ittifak sorusuna dikkat çeken yanıt: Mesajını verdi!
Yerel seçimlere az bir süre kalmışken İYİ Parti ve CHP arasında ittifak yapıp yapılmayacağı merak edilirken CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den yeni bir açıklama geldi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala, siyasi partiler seçim stratejilerini belirlemek için hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İktidar partisi AKP ve MHP arasındaki ittifak görüşmeleri devam ederken, muhalefet cephesinde ise ittifak teklifine dair bekleyiş sürüyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel geçtiğimiz günlerde bir araya geldi. Bu görüşmenin ardından, önümüzdeki yerel seçimlerde iki parti arasında bir ittifak olup olmayacağı merak konusu oldu. CHP'nin İYİ Parti'ye yaptığı ittifak teklifi üzerine beklenen yanıtı beklerken, İYİ Parti lideri Meral Akşener, konunun Genel İdare Kurulu'nda tekrar değerlendirileceğini açıkladı.

İYİ Parti'nin ittifak teklifine ilişkin vereceği yanıt merak edilirken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Özgür Özel, Antalya'daki yerel seçim kampanyasında yaptığı açıklamada, Akşener ile gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından işbirliği kararı çıkmasını temenni ettiğini belirtirken, aksi bir durumu da anlayışla karşılayacaklarını ifade etti. CHP Genel Başkanı, Pazartesi günkü Genel İdare Kurulu toplantısına işaret ederek, çıkacak karara saygılı olacaklarını vurguladı.

zgur-ozel.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar