Marmara Denizi’nde batan gemide ilk mürettebata ulaşıldı! O fotoğraf dehşeti gözler önüne serdi

Marmara Denizi’nde batan gemide ilk mürettebata ulaşıldı! O fotoğraf dehşeti gözler önüne serdi
Marmara Denizi’nde batan kuru yük gemisinde ilk cenazeye ulaşıldı, geminin son görüntüsü ortaya çıktı.

Balıkesir'in Marmara Adası ilçesinden yola çıktıktan sonra fırtınaya yakalanıp İmralı Adası açıklarında batan mermer tozu yüklü gemideki arama çalışmaları devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde başlayan arama çalışmalarına havadan, karadan ve denizden destek veriliyor. Deniz Kuvvetleri'ne bağlı dalgıçlar, geminin batığının olduğu bölgede yoğun bir şekilde dalışlar gerçekleştiriyor.

aw144349-01.jpg

Dalgıçlar, sabahın erken saatlerinde denizin altında bulunan köpekbalıklarına karşı özel kafes sistemleriyle dalışlarını gerçekleştirdi.

aw144349-04.jpg

Gemi içerisinde yapılan arama çalışmaları ise su altı kamerasıyla titizlikle kaydedildi. Geminin kamaraları, kaptan köşkü ve diğer odaları dalgıçlar tarafından ayrıntılı bir şekilde incelendi.

aw144075-01.jpg

Deniz Kuvvetleri'ne ait balık adamlar asansör yardımıyla 51 metre derinliğe inerek ilk cenazeyi buldu. Cenazesi çıkarılan ilk kişinin 33 yaşındaki aşçı Zeynep Kılınç olduğu ortaya çıktı. Kılınç'ın cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi. Cenaze Adana'da toprağa verilecek .

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar