Kebapçı belediye başkan adayı oldu! Telefondaki sürpriz sesi duyunca inanamadı

Kebapçı belediye başkan adayı oldu! Telefondaki  sürpriz sesi duyunca inanamadı
Hatay’da kebapçılık yapan Fehim Bayır, Bağımsız Türkiye Partisi Antakya Belediye başkan adayı oldu.

Hatay’da yaşayan Fehim Bayır, geçtiğimiz felaketin ardından Antakya ilçesinde prefabrik bir iş yerinde kebapçılık yapmaya başladı.

Bayır, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sigortacılık, Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümlerinden mezun olduktan sonra öğrenme arzusuyla üç üniversitede eğitimine devam etti.

aw144223-05-001.jpg

Eğitimine devam ederken bir yandan da kebapçılık yaparak geçimini sağladı. Ancak geçtiğimiz günlerde aldığı sürpriz bir telefonla Bağımsız Türkiye Partisi’nden Antakya Belediye Başkan Adayı oldu.

33 yaşındaki Bayır, bu teklifi ilk aldığında inanmakta güçlük çektiğini belirtti. Normalde belediye başkan adaylarının genellikle maddi gücü olan kişiler olduğunu söyleyen Bayır, bu teklifin kendisini şaşırttığını ifade etti. Ancak sonrasında bu teklifi sevinçle karşıladığını belirtti.

aw144223-02.jpg

Bayır’ın belediye başkanı adaylığına şaşkınlıkla yaklaşanlardan biri de yakın arkadaşı Ebru Kahraman oldu. Kahraman, bu durumu ilk duyduğunda şaşırdığını ancak neden olmasın diye düşündüğünü ve sonrasında mutlu olduğunu ifade etti.

aw144223-01.jpgBayır’ın babası Mehmet Bayır ise, siyasette gençlerin daha fazla yer alması gerektiğini vurguladı. Deprem sonrası kebapçılık yaparak geçimini sağlayan oğlunun belediye başkan adayı olmasının kendisini şaşırttığını ancak doğru bir karar olduğunu belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar