Asansörde kediyi tekmeleyerek öldüren cani hala serbest! Vatandaşlar bu vahşete sessiz kalmadı! Eros için adalet nerede?

Asansörde kediyi tekmeleyerek öldüren cani hala serbest! Vatandaşlar bu vahşete sessiz kalmadı! Eros için adalet nerede?
Hayvan severler, Küçükçekmece’de asansörde gördüğü kediyi 6 dakika boyunca tekmeleyerek ezip canice katleden İbrahim Keloğlan’a gereken cezanın verilmesi için protesto yaptı.

Hayvanlara yapılan işkencelerin ardı arkası kesilmezken bir sitede İbrahim Keloğlan isimli cani asansörde gördüğü sitedekilerin baktığı kediyi ayağıyla tekmeleyip ezerek öldürdü.

9999.jpg

Mahkeme cani İbrahim Keloğlan’a verdiği 1 yıl 6 aylık cezada “iyi hal indirimi” uygulayarak cezayı 3 ay daha indirdi ve hükmün açıklamasını da geri bıraktı. Çok sayıda hayvan sever, söz konusu katliama verilen cezaya isyan ederek dört bir yanda tepki gösterdi.

whatsapp-image-2024-02-18-at-15-56-52-3.jpeg

Caninin oturduğu sitenin önünde toplanan komşuları “Sitede katil istemiyoruz” sloganlarıyla cezasını çekmesi için protesto yapmıştı.

Marmara Park AVM'nin önünde toplanan bir grup hayvansever bugün canice öldürülen Eros’un yaşam hakkını korumak için eylem yaptı.

Ellerinde Eros’un fotoğrafının olduğu pankartları tutan hayvan severler, bu vicdansızlığa sessiz kalmayarak gereken cezanın verilmesi için yetkililere seslendi.

whatsapp-image-2024-02-18-at-15-56-52-1.jpeg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar