Özgür Özel Mustafa Destici’ye adres verdi! Skandal iddialar sonrası sessizliğini bozdu

Özgür Özel Mustafa Destici’ye adres verdi! Skandal iddialar sonrası sessizliğini bozdu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin “slogan” iddialarına cevap verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), aday tanıtım toplantısı Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Ankara adaylarının tanıtılacağı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş katıldı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için kullandıkları, "İşimiz Türkiye, gücümüz Türkiye" sloganıyla ilgili, "Biz daha önce kamuoyuna ilan ettik ve seçim beyannamemizde de kullandık. CHP'yi bizim sloganımızı kullanmamaları konusunda uyarıyoruz" demişti.

Kürsüde konuşan Özgür Özel, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin sloganlarının çalındığı iddiasına günler sonra cevap verdi.

Özel, şunları söyledi:

Bu sloganla ilgili son günlerde önemli bir gündem var. Diyorlar ki, bir parti 'Üç hafta önce adayımız kullandı', bir parti '10 gün önce bilboard giydirdik.' O arkadaşlara şu çağrıyı yapıyorum. İşimiz Gücümüz Bursa sitesine bir baksınlar, İşimiz Gücümüz Sivas sitesine bir baksınlar. Bu isimlerin başvuru hakları 2 ay önce alındı. 9 Ocak'ta başvurusunu yaptığımız bu sloganımızı beğenenler varsa 'İşimiz Gücümüz Türkiye' diyen arkadaşlarımızın CHP'nin kurumsal kimliğine saygı duymasını diliyoruz.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar