CHP’nin aday toplantısında büyük kriz! 2 isim anons edilmedi! Adaylığı düştü mü?

CHP’nin aday toplantısında büyük kriz! 2 isim anons edilmedi! Adaylığı düştü mü?
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) aday tanıtım toplantısında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Adayların isimleri tek tek anons edilirken salonda 2 aday anons edilmedi. İşte o isimler…

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala partiler adayları birer birer açıklamaya başladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugünkü aday tanıtım toplantısında yaşanan bir olay ise dikkat çekti.

hjg.jpg

LÜTFÜ SAVAŞ’IN ADAYLIĞI DÜŞTÜ MÜ?

Son günlerde ismi gündemden düşmeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile CHP'nin İstanbul Esenyurt ilçesi adayı Ali Gökmen‘in ismi toplantıda anons edilmedi. Yaşanan kriz sonrası “Lütfü Savaş’ın adaylığı düştü mü?” sorusu ise yeniden gündem oldu.

chp-nin-secim-sarkisinda-hatay-adayi-lutfu-savas-16858374-6361-amp.jpg

Toplantıda büyükşehir, il ve ilçe belediye başkan adayları alfabetik sıralamaya göre Özgür Özel tarafından sahneye çağrıldı.

6 Şubat depremleri ile eleştirileri oklarının hedefi olan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş’ın CHP'den yeniden aday olacağı açıklanmıştı. Ancak toplantıda Savaş’ın ismi okunmadı, kürsüye ise çağrılmadı. Savaş'ın aynı zamanda salonda da yer almadığı görüldü.

w.jpg

ESENYURT ADAYI ANONS EDİLMEDİ

Dikkat çeken bir diğer isim ise Esenyurt’ta aday olarak gösterdiği Ali Gökmen oldu. Toplantıda Gökmen’in de ismi okunmadı.

1 milyondan fazla nüfusa sahip olan Esenyurt İstanbul seçimi için büyük önem arz ediyor. Öyle ki “Esenyurt’u alan İstanbul’u alır” ifadeleri kullanılıyor.

aligokmen.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar