Konyaspor’da Ali Çamdalı dönemi başladı

Konyaspor’da Ali Çamdalı dönemi başladı
Konyaspor, teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yollarını ayırıp sportif direktör Ali Çamdalı'yı teknik direktörlük görevine getirdi.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'de yaşadığı kötü gidişatın ardından teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yollarını ayırdı. Bu kararın alınmasının ardından kulüp yönetimi, kalan 4 haftada takımın başına sportif direktörleri Ali Çamdalı'nın geçmesi konusunda oy birliğiyle karar aldı.

Konyaspor'un resmi açıklamasında, "Efsane kaptanımız, yeni hocamızdır. Yönetim kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karara göre; Sportif Direktörümüz Ali Çamdalı, teknik direktörümüz oldu" ifadelerine yer verildi.

Ali Çamdalı, Konyaspor'da yaklaşık 5 sezon boyunca futbol oynamış ve 2020 yılında Manisa FK’de futbol kariyerini sonlandırmıştı. Daha sonra 22 Ağustos 2023 tarihinde Konyaspor'un sportif direktörlük görevine getirilen Çamdalı, şimdi ise teknik direktör olarak takımın başında yer alacak.

Bu değişikliklerle Konyaspor'un önümüzdeki dönemde nasıl bir performans sergileyeceği ve Ali Çamdalı'nın teknik direktörlük koltuğundaki performansı merak konusu olmaya devam ediyor.

Konyaspor’da Ali Çamdalı dönemi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar