Lisede ülkeyi ayağa kaldıran görüntü fındık ezmesi sürüp öğrencilere ayaklarını yalattılar

Lisede ülkeyi ayağa kaldıran görüntü fındık ezmesi sürüp öğrencilere ayaklarını yalattılar
Öğretmen öğrenci arasındaki skandallarla gündem gelen ABD’de bir skandal daha patlak verdi. Bir grup lise öğrencisine ayak yalattılar!

ABD’nin Oklahoma eyaletinde bulunan Deer Creek Lisesi'nde çekilen görüntüler tüm ülkeyi ve velileri ayağa kaldırdı. Daha önce eşine hiç rastlanmayan görüntü izleyenlere bu kadar da olmaz dedirtti.

.jpg

ÖĞRENCİLER ÖĞRENCİLERİN AYAĞINI YALADI

Lisede bir grup öğrencinin ayaklarına fındık ezmesi sürülerek sandalyeye oturtuldu. Diğer öğrenciler ise yere oturtularak fındık ezmesi sürülen öğrencilerin ayaklarını yalaması istendi.

Skandal görüntülerde bazı öğrencilerin de arkadaşlarına tezahüratlar yaparak destek verdiği görüldü.

ttt.jpg

RESMİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sosyal medyada büyük ses getiren ve tepkilerin ardının arkasının kesilmediği görüntülerin ardından Oklahoma Eyaleti Eğitim Departmanı, resmi soruşturma başlattı.

Öğrencilerin bölgedeki engelli çalışanlara destek veren bir işletmeye destek vermek için böyle bir yarışma düzenledikleri iddia edildi. Öğrencilerin 9. Ve 12. Sınıf öğrencileri olduğu ifade edildi.

640xauto-002.webp

OKUL YÖNETİMİNDEN ÖZÜR MESAJI

Toplamda 152.830 dolar gelir elde edilen yarışmayı takdir eden okul yönetimi tepkiler sonrasında “Sosyal medyada yayınlanan görüntüler gerçeği yansıtmıyor. Çocuklarımızı korumak bizim görevimizdi ve bunu yapamadığımız için özür dileriz” diyerek bir özür mesajı yayınladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar