Balina tarafından canlı bir şekilde yutuldu: Yaşadıklarını anlattı!

Balina tarafından canlı bir şekilde yutuldu: Yaşadıklarını anlattı!
Michael Packard adında bir dalgıç, ABD'nin Massachusetts eyaleti açıklarında 2021 yılında, bir kambur balina tarafından tamamen yutuldu. Ancak dalgıç mucizevi bir şekilde hayatta kaldı ve yaşadıklarını anlattı.

ABD'nin Massachusetts eyaletinde yaşayan Michael Packard ıstakoz aramak için denize daldı. Packard, bir balina tarafından aniden yutulduğunu hissettiğini ve kısa bir süre sonra balinanın ağzında olduğunu fark ettiğini söyledi. Balinanın ağzında kendisini sıkan kasları hissettiğini belirten dalgıç, başlangıçta kendisini bir köpekbalığı tarafından yutulmuş gibi hissettiğini ancak daha sonra durumun bir balina olduğunu anladığını ifade etti.

pexels-silvana-palacios-3635870.jpg

Yaklaşık yarım dakika boyunca balinanın ağzında çırpındıktan sonra, balina onu denizin yüzeyine doğru tükürdü ve yakındaki bir balıkçı teknesi tarafından kurtarıldı.

pexels-elianne-dipp-4666750.jpg

Michael Packard, olaydan sonra hastaneye kaldırıldığını ancak şans eseri hiçbir kırığı olmadığı ve aynı gün taburcu edildiğini belirtildi.

adam.jpg

Michael Packard'ı kurtaran balıkçı Josiah Mayo, balinanın Michael'ı bütün olarak yuttuğunda ne yaptığını tam olarak bilmediklerini söyledi. Michael Packard'ı yutan balığın bir kambur balina olduğunu ve bir köpekbalığı olmadığını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar