Medine'yi sel bastı!

Medine'yi sel bastı!
Suudi Arabistan'ın Medine kentinde şiddetli sel felaketi meydana geldi. Yaşanan sel felaketi nedeniyle birçok araç sel sularına kapılarak zarar gördü.

Suudi Arabistan'ın Medine kentinde yaşanan sel felaketi, cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Sel felaketi sırasında, birçok araç sel sularına kapılarak zarar gördü. Görüntülerde, caddelerde yüksek su seviyeleri ve sürüklenen araçlar net bir şekilde görülüyor.

Olayın ardından yetkililer selin etkilerini değerlendirmek ve hasar tespitinde bulunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

medinede-felaket-goruntuleri-medinede-sel-goruntuleri-lqer.webp

SOKAK VE CADDELER SU ALTINDA KALDI

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Suudi Arabistan'ın Mekke, Medine ve Cidde şehirlerinde meydana gelen şiddetli fırtına ve sağanak yağış etkili oldu. Mescid-i Haram'da tavaf yapan yüzlerce kişi zor anlar yaşarken, Mekke'nin ara sokakları sel sularına teslim oldu. Cidde'de ise şiddetli rüzgar ve yağış nedeniyle elektrik direkleri devrildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, fırtınanın etkisiyle ağır plastik bariyerlerin uçtuğu ve insanlara çarptığı anlar görüldü.

medine-sel.webp

Mekke'de şiddetli rüzgar ve sağanak yağış nedeniyle sokaklar sular altında kaldı. Mescid-i Haram çevresinde tavaf yapan yüzlerce kişi, zorlu koşullarla karşı karşıya kaldı. Bu zorlu anlar, saniye saniye cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar