Nasrettin Hoca fıkrası gibi olay kiracı kiracı doğurdu

Nasrettin Hoca fıkrası gibi olay kiracı kiracı doğurdu
Avcılar’da bir kiracının kirayı daha ucuza getirmek için bulduğu şeytanın aklına gelmeyecek yöntemin detayları bu kadarına da pes dedirtti.

Avcılar’da 4 katlı binanın 2. katındaki daireyi tutan kiracının daireyi başka bir kişiye alt kiralama yoluyla verdiği ortaya çıktı.

avcilarda-ev-sahibi-sikayetci-oldu-dai-21020-7.jpg

HER ODAYA 10 YATAK YERLEŞTİRDİ

Son kiracının dairede her odada 10 yatak yerleştirdiği ve bu yatakları günlük kiralık daire olarak kullanarak yüksek fiyatlarla kiraya verdiği belirlendi. Bu durum üzerine çevredeki şikayetler artarken, ev sahibi İstanbul Emlakçılar Odası'ndan yardım talep etti.

avcilarda-ev-sahibi-sikayetci-oldu-dai-21020-1.jpg

27 KİŞİ KALIYORMUŞ

Olay yerine gelen İstanbul Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu üyesi Arzu Pul, yapılan incelemede dairede toplam 27 kişinin kaldığını tespit etti.

avcilarda-ev-sahibi-sikayetci-oldu-dai-21020-2.jpg

KİRA SÖZLEŞMESİ OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Ancak dairenin kiracı ve ev sahibi arasında mevcut bir kira sözleşmesi olduğu için polis ekipleri, içeride kimsenin olmaması nedeniyle herhangi bir işlem yapamadı.

Pul ayrıca dairenin kötü kullanımı sonucu alt kattaki dairede yangın çıktığını da ekledi.

avcilarda-ev-sahibi-sikayetci-oldu-dai-21020-3.jpg

"İÇERİSİ CESET GİBİ KOKUYOR"

Daire sahibinin arkadaşı ve emlakçılık yapan Gökhan Kırık ise, yaşananları şöyle aktardı:

İçeriye girdik ceset kokuyor içerisi. Bir odaya geçtim 10 yatak, başka bir odaya geçtim 5 yatak. Balkonda dahi yataklar var. Önde bir balkon var arkada da bir balkon var. Arka taraftaki insanlar perde olmadığı zaman insanları çırılçıplak görüyor rahatsız oluyor. Polis gelmiş defalarca baskın olmuş kaçanlar olmuş ama hala bu devam ediyor. Beyefendi de ilanı koymuş kiraya vermek için. İnsan da bilemiyor ne olacağını. Kiraya vermişler bir adam kiraya verdikten sonra dairede ticaret döndürmüş. İçerisi berbat şu anki ev sahipleri de çok mağdurlar " şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar