Kars Serhat KYK Yurdu'nda ne oldu! Öğrenciler tehdit edildi çıkışlar yasaklandı

Kars Serhat KYK Yurdu'nda ne oldu! Öğrenciler tehdit edildi çıkışlar yasaklandı
Kars Serhat KYK Yurdu’nda gece saatlerinde yaşanan skandal sonrası öğrenciler tehdit edildi, odalarından çıkmaları yasaklandı.

Solcu Gazete'de yer alan habere göre Kars Serhat KYK Yurdu'nda kalan öğrenciler tehdit edildi.

Aydın’daki asansör faciasının izleri henüz silinmemişken Kars Serhat KYK Yurdu’nda gece saatlerinde yaşananlar sosyal medyada büyük tepki topladı.

Son aylarda KYK yurtlarında yaşanan skandalların ardı arkası kesilmezken bir yeni skandal daha yaşandı.

po.jpg

Kars Serhat KYK Yurdu’na gece yarısı gelen ambulans ve polis büyük dikkat çekti. Güvenlik ve yurt yöneticileri öğrencilerin görüntü çekmesini ve yurdun dışına çıkmalarını yasakladı.

88.jpg

Kapıda bekleyen polis ve ambulansı videoya kaydeden bir öğrenci, güvenlikler tarafından “Gir içeri, yarın hepiniz disipline gideceksiniz” sözleriyle tehdit edildi.

Ellerinde telefonlarla olayı öğrenmek isteyen öğrencilerin görüntülerini kaydeden yurt görevlileri, öğrencileri, soruşturma açmakla korkutmaya çalıştı.

ss.jpg

Tehdit edilen öğrenciler, bu anları sosyal medyada paylaştı. Video kısa sürede gündem olurken KYK yurdunda neler yaşandığı ise merak konusu oldu. Tepkiler çoğalırken konuya dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bir iddiaya göre ambulans ve polis yurtta uyuşturucu kullanıp hayatını kaybeden bir öğrenci nedeniyle geldi. İddiaya ilişkin bir açıklama henüz yok.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar