26 yaşındaki sevgilisinden ayrılan Mehmet Ali Erbil aldığı tek taşı geri istedi! Ne kadar para verdiğini de açıkladı

26 yaşındaki sevgilisinden ayrılan Mehmet Ali Erbil aldığı tek taşı geri istedi! Ne kadar para verdiğini de açıkladı
Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisine evlenme teklifiyle gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, Gülseren Ceylan hakkında ilk kez konuştu. Erbil, “Onurlu bir kadın değildi” dedi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan hakkında yaptığı açıklama dikkat çekti. Erbil, “Gülseren benden ev, araba ve pırlantalar istiyordu. Zaten kredi kartım ondaydı” ifadelerini kullandı.

TGRT’den Dilek Ulusan’ın haberine göre, sosyal medya hesabından Mehmet Ali Erbil ile ayrıldığını duyuran Gülseren Ceylan’ın ardından Mehmet Ali Erbil, yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

“180 BİN TL DEĞERİNDEKİ TEKTAŞ YÜZÜĞÜ DE ALDI”

Mehmet Ali Erbil “Gülseren benden ev, araba ve pırlantalar istiyordu. Zaten kredi kartım ondaydı ama yine de para hırsı ağır bastı. Giderken 180 bin TL değerinde tektaş yüzüğü de aldı. Sürekli ‘Ben onurlu bir kadınım kimseden bir şey almam’ demesine rağmen giderken yüzüğü istedim, vermedi. Her şeyini toplayıp gitti. Barışmam söz konusu değil.” dedi.

26 yaşındaki Gülseren Ceylan, yaptığı açıklamada, “Mehmet Ali Erbil ile yollarımı ayırdım. Kendisine hayatta başarılar dilerim. Size buradan toplu cevap olsun, bir daha bu konu hakkında konuşmayacağım” demişti.

adsiz-tasarim-2023-11-01t091337562.webp

adsiz-tasarim-2023-11-01t091246588.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar