Eski eşi olan ünlü fenomen Nida Nur Yıldız'ın yatak odası görüntülerini iş arkadaşlarıyla paylaştı! Mahkemeden şoke eden karar

Eski eşi olan ünlü fenomen Nida Nur Yıldız'ın yatak odası görüntülerini iş arkadaşlarıyla paylaştı! Mahkemeden şoke eden karar
Mersin’de 5 ay evli kaldığı eşinin özel görüntülerini arkadaşlarıyla paylaştığı iddia edilen eski koca hakkında mahkeme şoke eden bir karara imza attı.

Mersin'de yaşayan Nida Nur Yıldız isimli genç kadın özel görüntülerini arkadaşlarıyla paylaştığı gerekçesiyle 5 ay evli kaldığı eşini mahkemeye verdi.

Mersin 10. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada Burak Etiler, eski eşinin kendisinden yüklü miktarda para istediğini ve bu yüzden kendisine dava açtığını iddia etti. Nida Nur Yıldız, eski eşinin hakkında söylediği iddiaları yalanladı.

60cbbc2d93215108900fe6f6.webp

Hakim duruşmada yalancı tanıklık yaptıkları iddiasıyla V.Ü., A.A. ve S.Ç. hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Davada Burak Etiler'e 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

ddd.jpg

Sosyal medya hesabından dün bir video yayınlayan genç kadın, mahkemenin eski eşine verdiği hapis cezasını iptal ettiğini duyurarak isyan etti.

Elindeki delilleri tek tek paylaşan kadın, “Mahkeme benden daha neyin delilini istiyor?” diyerek tepki gösterdi.

88b649c7c4fa2ecbcc83e9804434741c.jpg

Gözyaşları içinde kalan genç kadın, şu sözlerle seslendi:

Bu platformda yıllardır mağdur insanlar ses olmaya çalıştım. Bu sefer de benim sizlere ihtiyacım var. Boşandıktan sonra eski eşimin arkadaşları tarafından arandım, eşimin görüntülerimi onlarla paylaştığını öğrendim, sonrasında delil toplamaya başladı. Mersin Savcılığı’na suç duyusunda bulundum. Dosyama bana bu konuyu haber veren kişinin ses kaydını, mesajını koydum. Eski eşim en başta 2,5 yıl hapis cezası aldı dosya Adana İstinaf Mahkemesi’ne gönderildi. Dosyam orada delil yetersizliği nedeniyle yeniden yerle mahkemeye gönderildi. Yerel mahkemede bugün delil yetersizliğinden o adam cezasız kaldı. Ben daha nasıl bir delil sunayım?

Çok sayıda kadın, Nida Nur Yıldız’a destek vererek videoları paylaştı.

kkkk.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar