Yolda şakalaşan çocukları otomobil ezdi! İzmir’de korkunç kaza

Yolda şakalaşan çocukları otomobil ezdi! İzmir’de korkunç kaza
İzmir'in Buca ilçesinde yol üzerinde şakalaşan iki çocuk, bir otomobilin altında kalarak ağır yaralandı. Sabah saat 10 civarında yaşanan korkunç olay, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İzmir'in Buca ilçesi Ufuk Mahallesi'nde, sabah saat 10 civarında iddialara göre, Suriye uyruklu H.T. (9) ve H.A.T. (10) adlı iki çocuk, yol üzerinde şakalaşırlarken aniden bir otomobilin altında kaldılar. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Görüntülerde, çocukların yolda şakalaşırken bir araç tarafından ezildikleri ve daha sonra çevredeki vatandaşların hızla olay yerine gelerek çocukları aracın altından çıkarmaya çalıştıkları görülüyor.

ÇOCUKLARIN AĞIR YARALI OLDUKLARI TESPİT EDİLDİ

Kazanın yaşandığı yerde hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri ise çocukların durumunu incelediğinde ağır yaralı olduklarını tespit etti. Hemen ambulanslarla Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşınan çocuklar, burada tedavi altına alındı. Ancak hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Kazaya neden olduğu belirtilen aracın sürücüsü olan A.Ç. ise olayın ardından polis tarafından gözaltına alındı. Şahsın ifadesinin alınacağı ve soruşturmanın derinleştirileceği bildirildi. Kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturma hala devam ediyor.

aw067112-01-1.jpg

aw067112-01.jpg

aw067112-02.jpg

aw067112-06.jpg

aw067112-05.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar