175 milyon euroluk cin vurgunu: Almanya'yı karıştıran Türk çifte yakalama kararı!

175 milyon euroluk cin vurgunu: Almanya'yı karıştıran Türk çifte yakalama kararı!
Almanya'da işsizlik maaşıyla geçinen Serkan Ö., kendisini kahin olarak tanıtıp "Sende ölüm büyüsü var" diyerek bir kadının önce en mahrem aile bilgilerine ulaştı. Ardından "cin çıkarma" bahanesiyle kadını ikna edip toplam 175 milyon lirasını dolandırdı.

Almanya'nın Münih şehrinde yaşanan bir dolandırıcılık vakasında, inşaat, otomobil ve teknoloji sektörlerinde faaliyet gösteren bir aile şirketinin yönetiminde yer alan 55 yaşındaki N.B., Serkan Ö. ve eşi Süreyya Ö. ile tanıştı. Serkan Ö. kendisini kahin olarak tanıtarak, N.B.'ye "Sende ölüm büyüsü var" dedi. N.B. cin çıkarma seanslarına katılmaya başladı ve Serkan Ö.'nün yönlendirmeleriyle tüm aile içi mahrem bilgilerini paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-04-28-083449-xcco.webp

Serkan Ö. ve eşi, talihsiz kadının güvenini kazanarak, ona yeni bir telefon verip tüm iletişimi bu telefon üzerinden sağlamasını istedi. Daha sonra N.B.'yi sürekli para göndermeye zorladılar. Altı yıl boyunca N.B., şirket ve kişisel hesaplarından toplam 175 milyon euroya (6.082.865.250 TL) yakın para aktardı.

almanyada-yasayan-turk-gencine-175-milyonluk-cin-vurgunu-sende-olum-buyusu-var-vac9.webp

62 KEZ ŞİKAYETTE BULUNDU

N.B., Serkan Ö.'nün tehdidine dayanamayarak polise başvurdu ve Serkan Ö. ile eşine karşı dolandırıcılık suçlamasıyla 62 kez şikayette bulunuldu.

830897.webp

KARI KOCA İÇİN YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI!

Serkan Ö. ve eşine 7 yıl hapis cezası verildi. Ancak duruşmaya katılmadılar ve Türkiye'ye kaçtıkları öne sürüldü. İkili hakkında Avrupa'da yakalama kararı çıkarıldı.

serkan-ve-sureyya-munih.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar