Karabük'te üniversite öğrencisi canına kıydı

Karabük'te üniversite öğrencisi canına kıydı
Karabük'teki bazı kadın ve erkek öğrencilerin Afrikalı öğrencilerle birlikte olduktan sonra HPV ve HIV gibi cinsel yollarla bulaşan hastalıklara yakalandıkları iddiaları gündemdeki yerini korurken Karabük'ten bir acı haber geldi.

Karabük'te bulunan İsmail Necati Efendi KYK erkek yurdunda sanat tarihi bölümü öğrencisi olan 24 yaşındaki Berkay Yıldırım, trajik bir şekilde yaşamına son verdi.

3. KATTAKİ ODASININ CAMINDAN ATLADI

Olay, oda arkadaşlarının sahur yapmak için yemekhaneye gitmesi sırasında meydana geldi. Yıldırım, 3. kattaki odasından atlayarak intihar etti.

POLİS İNCELEME BAŞLATTI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak yapılan müdahalelere rağmen Yıldırım'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Edinilen bilgilere göre, Yıldırım'ın intihar etmeden önce sosyal medya hesaplarında ve mesajlaşma uygulamalarında fotoğraflarını sildiği ve psikolojik sıkıntıları olduğu öğrenildi.

intiharnotu.jpg

Hayatını kaybeden öğrenci Instagram uygulamasındaki biyografisinde, "Umarım bu dünyadaki son günüm (26.03.2024 01:30)" şeklinde bir not bıraktığı ve bu yazının, yaşamına son vereceği tarihi ve saati önceden haber verdiği şeklinde yorumlandı.

Berkay Yıldırım'ın ani ve acı sonu, çevresinde büyük üzüntüye neden oldu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar