Kadıköy'de 60 yaşındaki taksici şah damarından bıçaklandı

Kadıköy'de 60 yaşındaki taksici şah damarından bıçaklandı
İzmir’de yaşanan taksici katliamının ardından bir saldırı da İstanbul Kadıköy’de meydana geldi. 3 cani taksiciyi şah damarından bıçakladı.

Taksicilere yönelik şiddetin boyutları her geçen büyümeye devam ederken çirkin saldırıların da ardı arkası geçilmiyor.

Kadıköy Kozyatağı Mahallesi'nde ışıklarda duran ticari taksiye zorla binen 3 kimliği belirsiz şüpheli araçtan para çalarak kaçtı.

aw155709-01.jpg

ŞAH DAMARINDAN BIÇAKLANDI

Taksici Osman adlı şahıs, kaçan şüphelileri takip ettiği sırada şah damarından bıçaklandı.

İddialara göre 60 yaşındaki taksici Osman aracına zorla binen üç kişinin saldırısına uğradı. Şüpheliler bıçak çekerek taksiciyi aracı sürmesi için zorladı.

aw155709-02.jpg

PARA ÇALANLARI KOVALADI

Ancak Osman, istenilen yere gitmeyi reddetti. Para çalan ve kaçan şahısları kovalayan taksici bu esnada şah damarından bıçaklandı. Ağır yaralanan Osman, kendi çabalarıyla araçtan çıkmayı başardı.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Osman, şah damarından aldığı yara nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı.

aw155709-03.jpg

“KANLAR FIŞKIRDI”

Olayı gören bir esnaf, şahıslar arasında yaşanan tartışmaya tanık olduğunu belirtti. Adem Güneş adlı esnaf, "Tartışıyorlardı çocukla taksici, parasını almış çocuklar. Taksici arkalarından koşarken bıçakladılar. Bıçaklanan taksiciden kanlar fışkırdı" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar