AnadoluJet uçağında büyük panik: Bu uçakla uçmak istemiyorum

AnadoluJet uçağında büyük panik: Bu uçakla uçmak istemiyorum
İstanbul-Elazığ seferi yapan AnadoluJet’e ait TK718 sefer sayılı bir uçak, elektrik arızası sebebi ile içinde yüzlerce yolcusuyla saatlerce havalimanından kalkmayı bekledi. Yaşı küçük olan yolculardan birinin korkup, ''Bu uçakla uçmak istemiyorum’' diyerek yakınlarına sarılması anbean kameralara yansıdı.

AnadoluJet’in TK718 sefer sayılı İstanbul-Elazığ seferini yapan bir uçak, dün gece saatlerinde sefer saatinde yolcuları almaya başladı. Uçağın kalkmasını bekleyen yolcular, seferin bir türlü gerçekleşmemesi sebebi ile kabin görevlilerinden bilgi talep etti. Bir süre sonra pilot, uçakta elektrik arızası yaşandığını ve giderilmeye çalışıldığına dair bir anonsunu yaptı.

aw155691-03.jpg

''BU UÇAKLA İSTEMİYORUM"

Elektrik arızasının nereden kaynaklandığını öğrenemeyen yolcular, saatlerce bekleyişten sonra, bindikleri uçağın güvenli olmadığını ifade ederek bu uçakla uçmak istemedi. Yaşı küçük olan yolculardan biri de korku dolu gözlerle ''Bu uçakla istemiyorum" diyerek yakınlarına sarıldı. Korkup gözyaşları döken çocuğu yakınları ve diğer yolcuların ''Korkma'' diyerek sakinleştirmeye çalışması cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yolcular, uzun bir bekleyişten sonra başka bir uçağa nakledilerek Elazığ’a sevk edildi.

aw155691-02.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar