Yazar çiftin 16 yaşındaki oğlu dehşet saçtı Porsche ile 5 kişiyi ezdi

Yazar çiftin 16 yaşındaki oğlu dehşet saçtı Porsche ile 5 kişiyi ezdi
İstanbul Eyüpsultan’da arızalanan ATV motorunu kontrol eden 5 kişiye çarparak birinin hayatını kaybetmesine sebep olan aracın sürücüsünün 16 yaşından çocuk sürücü olduğu iddia edildi.

Lüks bir cip, emniyet şeridinde durup arızalanan ATV aracını kontrol eden 5 kişiye çarptı.

Meydana gelen feci kazada 4 kişi yaralanırken 1 çocuk babası Oğuz Murat Acı ise hayatını kaybetti. Kazayı yapan aracın sürücüsüne ise ulaşılamadı.

56565.jpg

Ebru Solo isimli sosyal medya kullanıcısı X hesabı üzerinden kazanın detaylarını paylaşarak dikkat çeken bir iddiada bulundu.

8977.jpg

“KATİL ÇOCUK OLAY YERİNDEN KAÇIYOR”

Solo, korkunç olayı şöyle anlattı:

Merhabalar arkadaşlar. Sizlere çok üzücü ama bir o kadar da cani bir olayı anlatmak istiyorum. Cumartesi günü Kemerburgaz yolunda emniyet şeritinde ATV araçları arızalanan 5 kişi, ehliyetsiz lise öğrencisi Timur Cihan (16) tarafından ezildi.

Çocukluk arkadaşım, yeni evli ve bir yaşında yavrusu olan Oğuz Murat Acı olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer 4 kişi de yaralı. Katil çocuk olay yerinden kaçıyor ve hatta annesi Eylem Tok kaza yerine gelip mağdur kişilerin cep telefonlarını bile topluyor.

2024-03-05-133244.png

Katil çocuk ve anne herkesi ölüme terk ediyorlar. Hemen ardından aile, çocuğu alıp yurt dışına götürüyor. Anladığımız kadarıyla çocuğun ailesi de baya güçlü. Fotoğraflarını da paylaşıyorum. Belki gören veya tanıyan vardır. Belki bize yardımcı olur bu süreçte.

ekran-goruntusu-2024-03-05-134804.png

2024-03-05-133124.png

kl.jpg

lkkkk.jpg

SÜRÜCÜ ALKOLLÜYDÜ İDDİASI

Ekşi Sözlük’te paylaşım yapan vefat eden Oğuz Acı’nın kuzeni ise sürücünün alkollü olduğunu, babasının siyasi bağlantıları olduğunu öne sürdü.

ANNESİYLE MISIR’A KAÇTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü kaza sonrası yaptığı açıklamada T.C.’nin olay yerine gelen annesi E.T.'nin aracı ile kaza yerinden uzaklaştığını, annesiyle Mısır uçağına binmek üzere işlem yaptıkları belirtildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar