İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'nun sözlerine jet yanıt!

İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'nun sözlerine jet yanıt!
Altılı masa görüşmelerinde çıkan adaylık tartışmasının ardından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu'nun söz konusu paylaşımda kullandığı ifadelere ise İYİ Parti'den hızlı bir yanıt geldi.

İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu''nun videolu mesajına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"MİLLETİN KAZANACAĞI NİHAİ SOFRANIN MİMARI OLMA KARARLILIĞINDAYIZ"

Kılıçdaroğlu''nun videoda kullandığı "Halil İbrahim sofrası" benzetmesine de gönderme yapılan paylaşımda Zorlu "Uzlaşma, istişare ve halkın tercihi diyerek milletimize sunduğumuz taahhütler bizim için bir emanettir! Temel itirazımız, dayatmaya ve bu ilkelerin hiçe sayılmasınadır. Onun için hep Milletimize inandık. İYİ Parti Milletin kazanacağı nihai sofranın mimarı olma kararlılığındadır" ifadelerini kullandı.



KILIÇDAROĞLU''NA "NİHAİ SOFRA" GÖNDERMESİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun yaptığı paylaşımda kullandığı, "Sevgili halkım, biz bu yola çıkarken hep Halil İbrahim sofrasından bahsettik. Çünkü bu sofraya, bu ülkenin tüm renklerini davet etmemiz gerekir dedim. Yoksa bu ülke, iflah olmaz dedim. Türkiye''nin bütün renklerini birleştire birleştire kazanmak için yola çıktık. Soframız böylece gittikçe genişledi." ifadelerine yanıt olarak, "İYİ Parti, milletin kazanacağı nihai sofranın mimarı olma kararlılığındadır" sözlerine yer verildi. 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar