Short Track Türkiye şampiyonası Erzurum’da başladı

Short Track Türkiye şampiyonası Erzurum’da başladı
Erzurum'da başlayan Short Track Türkiye Şampiyonası, 34 kulüpten ve 3 ferdi sporcu olmak üzere toplam 107 sporcunun katılımıyla gerçekleşiyor. Şampiyona iki gün sürecek.

Palandöken Buz Salonu'nda gerçekleştirilen Short Track Türkiye Şampiyonası'nın açılış törenine, Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Kemalettin Aydın, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Asbaşkan Orhan Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Derya Aksoy, Ahmet Hamdi Işık, Engin Yaşar, Naci Korucu ve Köksal Kaçmaz gibi isimler katıldı. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Short Track'ta son yıllarda önemli başarılar elde edildiğine vurgu yaparak, bu tür bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Short Track Türkiye şampiyonası, Erzurum’da başladı

Şampiyona, Türkiye Buz Pateni Federasyonu'nun 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alıyor ve iki gün sürecek.

Ankara, Erzurum, Samsun, Bursa, Ardahan ve Kocaeli illerinden gelen Men/Women, Junior C, Junior D, Junior E, Junior F, Junior G kategorilerinde 34 kulüp ve 3 ferdi bölgeden toplam 107 sporcu yer alacak.

Bugün, Junior G 333M kadınlar kategorisi ile başlayan yarışlar, yarın 2000M karışık bayrak takımı kategorisi ile ilk günün yarışmalarını tamamlayacak. Yarışlar iki gün boyunca devam edecek ve yarın yapılacak madalya töreniyle sona erecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar