Yılmaz Özdil'den Meral Akşener hakkında olay yaratan sözler!

Yılmaz Özdil'den Meral Akşener hakkında olay yaratan sözler!
Sözcü TV Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Özdil, altılı masanın aday belirleme sürecinde yaşadığı tartışmaların üzerine "Meral Akşener masayı dağıttı" yorumu yapan gazetecilere sert tepki gösterdi. Özdil, "Akşener masayı dağıttı demek gazeteci ahlaksızlığıdır" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun cumhurbaşkanlığı adaylığına sıcak bakmayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün yaptığı basın toplantısında bu kararın gerekçelerini kamuoyu ile paylaştı. 

Seçimlerin Türkiye için tarihi öneminden bahseden İYİ Parti lideri Akşener, "İYİ Parti kıskaca alınmaya çalışılmaktadır. Ölüm ile sıtma arasında tercih yapmaya zorlanmaktadır ve elbette bu tuzağa düşmeyecektir" sözleriyle ittifakta yer alan partilere sitem etti.

Basın toplantısının ardından, sosyal medyada yer alan bazı gazetecilerin, Akşener''e yönelik "masayı dağıtma" suçlamasında bulunmasına ise Sözcü TV Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Özdil''den çok sert tepki geldi. 

"GAZETECİ AHLAKSIZLIĞIDIR"

Özdil, yaşanan tartışmalar hakkında "CHP''li bir gazeteci olarak söylüyorum. ''Meral Akşener masayı dağıttı'' demek bir gazeteci ahlaksızlığıdır. Akşener, masadan itildi" sözlerini kullandı. 

Altılı masada eski AKP''li Başbakan Ahmet Davutoğlu ve yıllarca AKP''de bakanlık yapmış olan Ali Babacan''ın yer almasının, hayatın olağan akışına aykırı olduğu dile getiren Özdil,  “Bir ittifak kuralım, Binali Yıldırım ve Nurettin Nebati o ittifaka alalım, sonrada AKP’yi iktidardan indirmeye çalışalım, bu mantıklı geliyor mu?” ifadelerini kullandı. 

"TOPLUM KAZANACAĞINA İNANDIRILIYOR VE YARI YOLDA BIRAKTIRILIYOR"

Özdil şöyle devam etti “AKP Genel Başkanı Binali Yıldırım yerine AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu masada, AKP’nin Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati yerine, AKP’nin Hazine ve Maliye Bakanı Ali Babacan masada ve siz bu kadroyla AKP’nin iktidarına son verileceğini düşünüyorsunuz. Ve bir yıldır topluma buna inandırıyorlar.” dedi.

Yılmaz Özdil “Meral Hanım kalkarsa, Binali Yıldırımı oturtun masaya AKP’yi o şekilde indirin.” diyerek “Bunun mantıklı olabileceğini bu topluma inandırdılar.” ifadelerini kullandı.

Özdil “Ekmeleddin İhsanoğlu diye birini Atatürkçü diye seçmenlere dayatan kadro, bir yıldır bu topluma Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan’la ortak hareket ederek, AKP’yi iktidardan indirebileceklerine bu toplumu inandırmaya çalışıyorlar. Bu toplum aslında şu anda bunun şokunu yaşıyor. Toplum kazanacağına inandırılıyor ve yarı yolda bıraktırılıyor.” dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar