Survivor'ın eski yarışmacısı Aycan Yanaç sevgilisini başka bir kadınla yakaladı! Ortalığı birbirine kattı

Survivor'ın eski yarışmacısı Aycan Yanaç sevgilisini başka bir kadınla yakaladı!  Ortalığı birbirine kattı
Survivor yarışmasında gösterdiği performansla tanınan Aycan Yanaç, iddiaya göre sevgilisini bir gece kulübünde başka bir kadınla görmüş, tokat atmıştı. Yanaç, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Sosyal medya platformlarında aktif bir şekilde paylaşımlar yapan Yanaç, bir gece kulübünde sevgilisi Muhammet Zeyit Günay'ın başka bir kadınla samimi şekilde görüntülendiği iddia edilmişti.

İhaneti öğrenen Yanaç'ın tepkisi büyük oldu. Yanaç’ın sinirli olduğu iddia edilen anlarda, Muhammet Zeyit Günay'a tokat attığı söylentiler arasında yer aldı. Olayın ardından güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarılan Aycan Yanaç, yaşadığı duygusal karmaşayla kameralara yansıdı.

18736329-728xauto.webp

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR

Nişantaşı'nda objektiflere takılan Yanaç, iddialar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularına şaşıran Yanaç, "Nerden biliyorsunuz?" sorusuna cevap verdi. Ardından, "Yaşananlar doğru. 5 yıl sonra gözüm açıldı. Herkes kendine yakışanı yapar" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Ellerindeki yara izleri dikkat çeken Yanaç'ın, duvarları yumruklamaktan kaynaklandığı düşünülüyor. Yanaç, Muhammet Zeyit Günay tarafından daha önce Survivor yarışmasında aldatıldığını onaylayarak, ilişkisinin sona erdiğini belirtti. Bu konuda fazla konuşmak istemeyen Yanaç, yeni başlangıçlara odaklanmayı tercih ettiğini ifade etti.

640xauto-001.webp

AYCAN YANAÇ KİMDİR

Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998'de Almanya'nın Nürnberg şehrinde dünyaya geldi. Spor kariyerine futbolcu olarak başlayan Yanaç, 2015 yılında Türkiye 19 yaş altı kadın milli futbol takımına seçildi ve milli formayla ilk maçına 4 Ağustos 2015'te "UEFA Gelişim Turnuvası" maçında Bosna Hersek'e karşı çıktı.

Forvet pozisyonunda oynamayan Yanaç, Temmuz 2015'te Greuther Fürth kulübüne transfer oldu. Burada 2014-15 ve 2015-16 sezonlarında 11 maçta forma giydi ve üç gol kaydetti. 2016 yılında Nürnberg'e geri döndü.

pp-001.jpg

Profesyonel kariyerindeki son durağı olan ALG Spor'a 28 Ağustos 2020'de katılan Yanaç, burada önemli bir performans sergiledi. 2022 yılı başında Survivor 2022: All Star yarışmasına katılmak için sözleşmesi anlaşmalı bir şekilde feshedildi.

Yanaç, futbol kariyerinde milli takım kadrosuna davetler almaya devam etti. 7 Nisan 2018'de Estonya ile oynanan dostluk maçı için Türkiye kadın milli futbol takımı kadrosuna davet edildi.

PROFESYONEL KARİYERİ

1. FC Nürnberg

2015 Greuther Fürth

2016-2020 1. FC Nürnberg

2020-2022 ALG SK

Millî takım kariyeri

2015 Türkiye Türkiye U-19

2018- Türkiye

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar