Akşener'in 'Yavaş' çıkışı sonrası CHP'den ABB'ye baskın ziyaret!

Akşener'in 'Yavaş' çıkışı sonrası CHP'den ABB'ye baskın ziyaret!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın toplantısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş için adaylık çağrısı yapmasının ardından, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Mansur Yavaş ile görüşmek üzere belediye binasına geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener''in altılı masanın cumhurbaşkanı adayı belirleme süreci ile ilgili açıklamasının ardından siyasi kulislerde hareketli saatler yaşanmaya başladı.

Akşener''in, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu''na "Çok kritik bir kırılmanın eşiğinde millet sizi göreve çağırıyor." sözleriyle yaptığı çağrı sonrası CHP Genel Başkan Yardımcısı Kuşoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesine geldi.



ZİYARETİ KILIÇADROĞLU İSTEDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş''la görüşmek üzere belediye binasına geldi. AA''nın haberine göre, Kuşoğlu, yaklaşık 1 saat kaldıktan sonra belediye binasından ayrıldı. Kulislere göre Kuşoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu''nun talebi üzerine Yavaş ile bir görüşme gerçekleştirdi. Kuşoğlu daha sonra MYK toplantısına katıldı.






 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar