İYİ Parti’de istifa depremi sürüyor: ‘İstanbul İttifakı’ diyerek partiden ayrıldılar

İYİ Parti’de istifa depremi sürüyor: ‘İstanbul İttifakı’ diyerek partiden ayrıldılar
Yerel seçimlere kısa bir süre kala, İYİ Parti’den istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak İYİ Parti Üsküdar Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve Belediye Meclis Üyesi Onur Çukurlu İYİ Parti'den istifa etti.

İYİ Parti'de yaşanan istifa dalgası hız kesmeden devam ediyor. Art arda gelen istifaların yeni adresi Üsküdar İlçe Teşkilatı oldu.

Bağımsız İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan, İstanbul’da ittifakı destekleyen İYİ Parti Üsküdar Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve Belediye Meclis Üyesi Onur Çukurlu’nun partiden istifa ettiklerini duyurdu.

İstanbul'da Millet İttifakı'na olan destekleri nedeniyle istifa kararı alan İYİ Parti Üsküdar Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve Belediye Meclis Üyesi Onur Çukurlu, partililerle olan toplantısında şunları söyledi:

"Biz burada Millet İttifakı olmazsa milletin mutabakatı olabilir mi noktasındaki kişileriz. Her şey doğru olmayabilir. Ama İstabul'un, Üsküdar'ın bir doğrusu var. Genel Merkez'de sordum; İnsanların bizim için ne düşündüğünü farkında mısınız? İYİ Parti son 6 aydır ne ile anılıyor? Oyumuz yüzde 20'ye çıkmıştı. Bunu istesek yapamayız. Böyle bir şey olabilir mi? Bu cevabı vermeye herkesin borcu var. Öyle konforlu koltuklarında siyaset yapmak bizim işimiz değil. Oturduğun koltuk seni yakacak. Eğer yakmıyorsa demek ki koltuğa doğru oturmuyorsun."

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar