Fenerbahçe'nin toplam borcu açıklandı

Fenerbahçe'nin toplam borcu açıklandı
Fenerbahçe Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Vodina, kulübün toplam borcunu kamuoyuyla paylaştı.

Fenerbahçe Kulübü, Yüksek Divan Kurulu toplantısında önemli finansal bilgileri paylaştı.

Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Vodina, sarı-lacivertli kulübün ve bağlı ortaklıklarının toplam borcunun 11 milyar 466 milyon TL olduğunu duyurdu. Vodina, 1 Haziran 2023 ile 31 Ağustos 2023 arasındaki döneme ait raporlarını yönetim kuruluna sunduğunu belirterek, "Toplam borcumuz 11 milyar 466 milyon TL’dir. 31 Mayıs 2023 tarihinden belirlenen tarihler arasında borç 3 milyar artmıştır" dedi.

Mehmet Vodina, kulübün varlıklar toplamının 6 milyar 252 milyon TL olduğunu ve net gelirin 2 milyar 508 milyon TL, giderlerin 1 milyar 701 milyon TL, finansman giderlerinin 485 milyon TL, dönem karının da 304 milyon TL olduğunu açıkladı.

“ADALETLİ OLUN”

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve hakemlere seslenerek "Adaletli olun, tüm maçları hakkaniyetle yönetin" dedi. Kızılhan, kulüp olarak başarılarla dolu bir dönemi geride bıraktıklarını vurgulayarak, 3 Temmuz 2011'de başlayan direnişin 27 Aralık 2021'de onurlu bir zaferle sonuçlandığını belirtti. Fenerbahçe'nin vicdanlarda ve hukuk önünde temiz olduğunu ifade eden Kızılhan, 10 yıllık süreçteki maddi ve manevi zararlar giderilene kadar dik duracaklarını söyledi.

FENERİUM SATIŞ REKORU KIRDI

Kızılhan, ayrıca Fenerium mağazalarının rekor kırdığını açıklayarak, "Geçen sezon nisan ayında ulaştığımız 350 bin forma satış adedine bu yıl ocak ayında ulaşarak yeni bir rekor kırdık. 2023 yılı ciromuz 1 milyar 302 milyon lirayla tamamlandı. Bu rakam Fenerium tarihinin rekorudur. Döviz cinsinden 47 milyon 700 bin avro ciroya ulaştık" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar