Mansur Yavaş'tan AKP'nin Ankara adayı Turgut Altınok'a zor soru: 6 aydır aklınız neredeydi?

Mansur Yavaş'tan AKP'nin Ankara adayı Turgut Altınok'a zor soru: 6 aydır aklınız neredeydi?
CHP'nin ABB Başkan Adayı olan Mansur Yavaş, Yenimahalle ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açtı. Burada bir konuşma yapan Yavaş, AKP'nin adayı olan Turgut Altınok'un emeklilere yönelik verdiği vaadini eleştirerek "6 aydır aklınız neredeydi?" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Hak Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı olan Mansur Yavaş, Keçiören ve Kazan’dan sonra Yenimahalle ilçesinde bir Seçim Koordinasyon Merkezi açtı.

aa-20240203-33604987-33604984-abb-baskani-yavas-yenimahalle-secim-koordinasyon-merkezi-acilisinda-konustu.jpg

ANKARA'DA ŞEFFAF YÖNETİM

Ankara'yı şeffaf yönetim anlayışıyla tanıştırdıklarını, yaklaşık 4 binden fazla ihalenin internetten canlı yayınlandığını ifade eden Yavaş, Sayıştay raporlarında ABB'nin paralarının nereye harcadığının görülebileceğini söyledi.

Ankara'daki bazı içme suyu hattı projelerinden bahseden ve Çamlıdere, Beypazarı, Ayaş ve Güdül'e yeni bir su hattının projesini yaptıklarını söyleyen Yavaş, Yenimahalle ilçesinde de ihtiyaçlar doğrultusunda çalıştıklarını; asfalt, kavşak ve kaldırım yapımı gibi uygulamaları yürüttüklerini ifade etti.

aa-20240203-33604987-33604982-abb-baskani-yavas-yenimahalle-secim-koordinasyon-merkezi-acilisinda-konustu.jpg

"BEN HALKIN PARASINI REKLAMA DA HARCAMAYI ZÜL GÖRÜYORUM."

Mansur Yavaş, "Bir belediye başkanı reklama para harcıyorsa bunu kendisi için harcıyordur. Ben halkın parasını reklama da harcamayı zül görüyorum. Çünkü bunlar, fen işlerinin yapacağı projelerdir. Asıl proje üretimi artırmak; kırsal kalkınma desteklerimiz en ücra köşelere kadar ulaşıyor." sözlerini kullandı.

aa-20240203-33604987-33604983-abb-baskani-yavas-yenimahalle-secim-koordinasyon-merkezi-acilisinda-konustu.jpg

"6 AYDIR AKLINIZ NEREDEYDİ?"

Ankara Büyükşehir Belediyesinin emeklilere 6 aydır destek olduğunu vurgulayan Yavaş, "İstanbul adayları da biz de emekliye 2 bin 500 lira vereceğiz diyor, Ankara adayı da 5 bine çıkardı. 6 aydır aklınız neredeydi? 6 aydır bu insanlar ne yer ne içer düşünmediniz mi? Emeklilerin durumunu da yeni keşfettiler." sözlerini kullandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar