Ankara Üniversitesi'ne 139 sözleşmeli personel alınacak

Ankara Üniversitesi'ne 139 sözleşmeli personel alınacak

Ankara Üniversitesi, çeşitli birimlerine toplamda 139 sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladı.

Resmi Gazete'de yer alan duyuruya göre, alınacak personel kadroları arasında 92 hemşire, 15 sağlık teknikeri, 13 destek personeli, 12 koruma ve güvenlik görevlisi, 3 büro personeli, 1 tekniker, 1 fizyoterapist, 1 diğer sağlık personeli ve 1 röntgen teknisyeni bulunuyor.

Başvurular, 15-29 Mayıs tarihleri arasında "https://personeldb.ankara.edu.tr" internet sitesi üzerinden elektronik ortamda yapılacak. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Başvuruların değerlendirilmesi KPSS puan sıralamasına göre yapılacak olup, atanmaya hak kazanan asıl ve yedek adayların listesi de yine ilgili internet adresinden ilan edilecek. Hemşire pozisyonu için asıl sayı kadar yedek, diğer pozisyonlar için ise 2 katı kadar yedek belirlenecek.

Sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar, 2022 KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre belirlenecek ve yazılı veya sözlü sınav uygulanmayacak. Eşit puan durumunda olan adaylar arasında öncelik, mezuniyet tarihi önce olan ve bunun da eşit olması durumunda yaşça büyük olan adaya verilecek.

Ankara Üniversitesi'ne başvuruda bulunacak adaylar, ilanın detaylarına ve başvuru sürecine "https://personeldb.ankara.edu.tr" adresinden erişebilecek.