İmamoğlu'nun sağ kolu Buğra Gökçe'nin nereden aday olacağı belli oldu: İBB görevinden adaylık için istifa etmişti

İmamoğlu'nun sağ kolu Buğra Gökçe'nin nereden aday olacağı belli oldu: İBB görevinden adaylık için istifa etmişti
İBB’deki görevinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için istifa eden Buğra Gökçe’nin bir ilçeden aday olacağı iddia edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) binin üzerinde seçim bölgesinin çoğunda belediye başkan adaylarını duyururken, 29 Ocak Pazartesi günü Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) İzmir’in büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını belirledi.

Mevcut Başkan Tunç Soyer ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Buğra Gökçe yerine Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı aday gösteren CHP’de uzun tartışmalar partinin kalesi olarak değerlendirilen yerler için yaşanıyor.

Tugay’ın aday gösterilmesinin ardından kulislerde hareketlenmeler yaşanırken, İBB eski genel sekreter yardımcısı görevinden istifa ederek aday olan Buğra Gökçe ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

"O İLÇEDEN ADAY OLACAK"

TV100’de yayınlanan Doğru Yorum programında konuşan sunucu Başak Şengül, CHP'nin Ankara’daki kalelerinden olan Çankaya ilçesi ile ilgili edindiği kulis bilgilerini aktardı.

Şengül, yaptığı açıklamada, "Buğra Gökce Çankaya’nın adayı olabilir. İmamoğlu’nun bunun için bastırdığı söyleniyor" iddiasında bulundu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar