CHP'den Mustafa Sarıgül çıkartması: Hangi büyükşehirden aday olacağı sızdırıldı! Sloganı bile belli

CHP'den Mustafa Sarıgül çıkartması: Hangi büyükşehirden aday olacağı sızdırıldı! Sloganı bile belli
CHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Sarıgül olacağı iddia edildi. Resmi açıklama birkaç gün içinde yapılacağı bildirildi.

AKP ve İYİ Parti'nin ardından CHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı da belli oldu. CHP'nin tercihi, Şişli'nin eski Belediye Başkanı ve halen Erzincan Milletvekili olan Mustafa Sarıgül'den yana olduğu iddia edildi.

Ordu Olay gazetesinin kulis iddiasına göre, CHP Ordu İl Teşkilatı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Ankara'da görüşerek Sarıgül'ün CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması talebini iletti. Özel, bu talebe olumlu yaklaştı ve "Adaylığı önünde bir engel yok. Birkaç içinde açıklama yaparız" ifadelerini kullandığı iddia edildi.

Kocaeli yerine Ordu'dan adaylık düşünen Sarıgül, CHP Ordu heyetiyle yaptığı görüşmede, "Ordu için hazırım, benim açımdan hiçbir engel yok. Yeter ki Genel Başkanım Özgür Özel onaylasın." şeklinde konuştu.

SLOGANI BİLE BELLİ

CHP İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Sarıgül'ün belediye başkanı olduğu dönemde sıkça dile getirdiği 'Türküm, Doğruyum, Orduluyum' cümlesi hatırlatıldı. Resmi açıklamanın birkaç gün içinde yapılması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar