İktidara meydan okudu! Ümit Özdağ Zafer Partisi’ni kapatma şartını açıkladı

İktidara meydan okudu! Ümit Özdağ Zafer Partisi’ni kapatma şartını açıkladı
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yerel seçime ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu seçim 'Sığınmacılar gitsin mi kalsın mı?' seçimi olacak" dedi. Özdağ, iktidara meydan okuyarak, Zafer Partisi’ni kapatmak için tek şartını açıkladı.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Sık sık sığınmacı karşıtı açıklamalarıyla gündem olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yerel seçime ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bütün illerden ve ilçelerden aday çıkaracaklarını söyleyen Özdağ, “Bu seçim Türk halkının kaderinin belirleyeceği seçim olacak. Bu seçim 'Sığınmacılar gitsin mi kalsın mı?' seçimi olacak" dedi.

“EĞER SONUÇ KALSIN ÇIKARSA ZAFER PARTİSİ’Nİ KAPATIRIM”

Zafer Partisi hakkında çıkan iddialara basın açıklaması ile cevap veren Özdağ’ın gündeminde yine mülteciler yer aldı. Yerel seçimdeki yol haritasını da açıklayan Özdağ, "Bütün illerden ilçelerden aday çıkaracağız. Bu seçim Türk halkının kaderinin belirleyeceği seçim olacak. Bu seçim 'Sığınmacılar gitsin mi kalsın mı?' seçimi olacak. Gelin Türk halkına soralım, sığınmacılar kalsın mı gitsin mi diye. Referandum yapalım. Yüreğiniz var mı? Eğer kalsınlar çıkarsa, Zafer Partisi'ni kapatır giderim" ifadelerini kullandı.

"BİZİ ÖLDÜRMEDEN SUSTURAMAZSINIZ"

Sığınmacı ve kaçak göçmenlerin vatanlarına dönmesini isteyen 27 kişiyi sabahın erken saatinde gözaltına alındığını hatırlatan Özdağ, şunları söyledi: “Bu operasyon apaçık Zafer Partisi'ne yönelik bir operasyondur. Bizi öldürmeden susturamazsınız. Bize İslam düşmanı diyorlar. Benim ailem İslam alimleriyle dolu. Dedelerimiz Abdülhamid'in sarayında imamlık yaptı. Biz Ali Erbaş'ların değil, Rıfat Börekçi'lerin arkasında namaza dururuz. Bizim İslam anlayışımız bu."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar