100 milyon dolar iddiası yalan çıkmıştı: Levent Gültekin'den Meral Akşener'e WhatsApp tehdidi

100 milyon dolar iddiası yalan çıkmıştı: Levent Gültekin'den Meral Akşener'e WhatsApp tehdidi
Yazar Levent Gültekin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisiyle görüşmesinde, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu hakkında, "Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum? Ben onlara geçit vermem" dediğini iddia etti.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Yazar Levent Gültekin Youtube kanalında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. Levent, Akşener'in 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 2018 seçimlerinde adaylığına “Evet” dediği iddiasını yineleyerek Gül’ün adaylığının Saadet Partisi’nden geldiğini, Akşener ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun onayladığını, Akşener’in bir gecede fikrini değiştirdiğini öne sürdü.

Meral Akşener’in dört saatlik sohbette kendisine “Abdullah Gül’e söylesen de keşke 2023’te aday olsa da kurtulsak” dediği iddiasında bulunan Gültekin, şunları söyledi: “Bence Gül’ü önererek 2018’de seçimi nasıl Erdoğan’a hediye ettiğini kapatmak, adaylığına karşı çıkmadığı algısını yaratmak istedi. Bir gün Abdullah Gül’le karşılaştım. Akşener’in sözlerini aktardım, ciddiye almadı”

AKŞENER'E WHATSAPP TEHDİDİ

Levent Gültekin, Akşener’in Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ‘bir gün bile istemediğini’ belirterek, “Meral Akşener, seçimlere bir buçuk yıl vardı, bir gün beni aradı. Yavaş ve İmamoğlu’nun kastederek ‘bunlar kendilerini ne zannediyor. Belediyenin parası ile anket yaptırıyorlar, kendilerini önde gösteriyorlar. Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum. Ben onlara geçit vermem dedi” diye konuştu.

Levent Gültekin, söz konusu telefon konuşmasını Meral Akşener’in yalanlaması durumunda Whatsapp kayıtlarını paylaşacağını belirtti.

100 MİLYON DOLAR İDDİASI YALAN ÇIKMIŞTI

Yazar Levent Gültekin, daha önce yaptığı bir açıklamada, İYİ Parti lideri Meral Akşener’e Altılı Masa’dan kalktığı 3 Mart’tan bir gün önce, “devlet içerisinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı üzerinden kurgulanan oyunu bozmak isteyen ekip” tarafından gönderildiği belirtilen bir mailde, “Meral Hanım lütfen Kemal Bey'in adaylığı ile ilgili kurduğunuz oyunu bozun. Aksi takdirde Hasan Cengiz'den aldığınız 100 milyon doların ses kaydını yayınlayacağım” yazıldığını ileri sürmüştü. Ancak Gültekin’in açıklamalarının daha sonra yalan olduğu ortaya çıkmıştı.

Gültekin'in açıklamaları şöyleydi:

"Çok enteresan bir gelişme oldu. Bu Kemal Bey ile ilgili yaptığım açıklamadan sonra bir mail aldım, çok ilginç bir mail. Mailin içeriği ilginç. Meral Akşener’e 2 Mart’ta, izleyicilerin özellikle dikkatini çekiyorum çünkü Meral Hanım, Mart’ta masadan kalktı, Meral Akşener’e 2 Mart’ta gönderilmiş bir maili aldım. Bir kaynağım bana Meral Akşener’e 2 Mart’ta şifreli bir hesaptan gönderilen bir mail gönderdi. Aslında maili ciddiye almadım. Çünkü bir sürü uydurma da olabilir. Sakın izleyicilerimizin özellikle altına dikkat ediyorum ben bu mail Doğrudur evet öyle bir mail falan filan hiç öyle bir şeye Girmiyorum hatta programda soracağım zaten eğer ben alalım böyle bir mail aldım aldıysa herhangi bir işlem yaptı mı savcılık işlemi Çünkü mailin içeriği korkunç 2 Mart'ta Meral Hanım'a şöyle bir mail atılıyor. Kaynağımın bana söylediği şu, bu maili devlet içerisinde mevcut oyunu yani Kemal Bey adaylığı üzerinden kurgulanan oyunu bozmak isteyen ekip atıyor. Meral Akşener'e şöyle; 'Meral Hanım lütfen Kemal Bey'in adaylığı ile ilgili kurduğunuz oyunu bozun. Aksi takdirde Hasan Cengiz'den aldığınız 100 milyon doların ses kaydını yayınlayacağım' diye."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar