Gelecek Partili Selçuk Özdağ'dan ortalığı karıştıracak Özgür Özel iddiası

Gelecek Partili Selçuk Özdağ'dan ortalığı karıştıracak Özgür Özel iddiası
CHP genel başkanlığına aday olan Özgür Özel, seçimlerde ittifak ortaklarına fazla milletvekili verilmesini eleştirerek Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ örneğini göstermişti. Özel'e yanıt veren Özdağ, seçim döneminde kendisine bakanlık teklif ettiğini söyledi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

CHP listesinden TBMM'ye giren Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ Artı TV kanalının canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, CHP genel başkanlığına aday olan Özgür Özel ile arasında yaşanan 'liste' polemiğini anlattı.

Seçim sürecinde CHP'nin diğer muhalefet partilerine 39 vekil verme stratejisini eleştiren Özgür Özel, Özdağ'ın vekilliğini örnek göstererek üst sıralardan aday olmak istediğini, kendisinin buna karşı çıktığını ancak Kılıçdaroğlu'nun müsaade ettiğini söylemişti.

“BANA BAKANLIK TEKLİF ETTİ"

Özdağ ise Özel'in anlattıklarına tepki göstererek Özel’i kendisine 'Esnaf Kefalet Bakanlığı'nın teklif ettiğini belirtti.

Özdağ, Özel'in "Sayın Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde, Ticaret, Esnaf ve Kefalet Bakanlığı kuruyoruz. Bu bakanlığı ikiye bölelim ve burada siz bakan olun" dediğini ileri sürdü.

Böyle bir kararın Altılı Masa'daki altı lider tarafından alınması gerektiğini belirten Özdağ, "Bu daldaki kuş, milletvekilliği eldeki kuş" diye konuştu. Özdağ Özel'e, "Burada ben milletvekilliğinden başka bir şey düşünmüyorum. Hatta siz bana rezerv koyarsanız ben de bağımsız girerim" dediğini söyledi. "Böyle bir senaryoda bütün Türkiye'nin bunu konuşacağını ve ittifakın zarar göreceğini" anlattığını söyleyen Özdağ, sonrasında Özel'in kendisine Manisa'da beşinci sırayı önerdiğini aktardı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar