İYİ Parti yerel seçim için vites yükseltti! Mustafa Sandal'ın nereden aday olacağı ortaya çıktı

İYİ Parti yerel seçim için vites yükseltti! Mustafa Sandal'ın nereden aday olacağı ortaya çıktı
Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti lideri Meral Akşener'i ziyaret eden Mustafa Sandal'a adaylık teklifi götürüldüğü ve Sandal'ın aday olacağı ilçenin belli olduğu iddia edildi.

ÖZLEM BARAN-GÜNBOYU

Sanatçı Mustafa Sandal, geçtiğimiz günlerde Ankara’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etmişti. Ziyaret sırasında Akşener'in Sandal'a adaylık teklifi götürdüğü iddia edildi.

NEREDEN ADAY OLACAĞI ORTAYA ÇIKTI

İddiaya göre Akşener, Mustafa Sandal’a İYİ Parti’den Beşiktaş Belediye Başkan Adayı olmasını teklif etti. Sandal ise Akşener’den düşünmek için süre istedi.

ÜÇOK, KULİS BİLGİSİNİ DOĞRULADI

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Üçok, kulis bilgisini doğrulayarak “Mustafa bey, genel başkanımızı ziyaret etti. Görüşmede bu konular konuşuldu. Halk tarafından sevilen bir sanatçı ve Beşiktaş’a çok yakışır. Kendisinin Beşiktaş Belediye Başkan adayı olmasını çok isteriz” dedi.

NE OLMUŞTU?

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal'ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etmesi siyaset gündemini hareketlendirmişti.

Ziyaret ile ilgili bir fotoğraf karesi paylaşan Sandal, "Her daim sanatın ve sanatçının yanında olan Sn. Meral Akşener'in Ankara'da misafiri oldum. Çok da güzel ağırlandım. Bir abla şefkatiyle hissettirdiği samimi ve aydınlatıcı sohbetine gerçekten doyum olmuyor" demişti.

mustafa.jpg

ADAYLIK SİNYALİ Mİ?

Sandal'ın ziyareti sonrası İYİ Parti'deki kulis bilgileri paylaşan İYİ Kulis isimli sosyal medya hesabı, İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü, Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu ile Mustafa Sandal'ın fotoğrafını paylaşarak, "Hoş geldin Mustafa Sandal" dedi. Paylaşım sonrası Mustafa Sandal gündem olurken, önümüzdeki yerel seçimlerde Sandal'ın İYİ Parti'den aday gösterileceği iddia edilmişti.

m1.jpg

ZORLU'DAN AÇIKLAMA

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad ZOrlu da sosyal medya hesabından Mustafa Sandal ile olan fotoğrafını paylaşarak, "Ülkemizin kıymetli sanatçısı Mustafa Sandal'ı bugün İYİ Parti Genel Merkezimizde misafir ettik" ifadelerini kullanmıştı.

GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK HAMLE

Mustafa Sandal'ın dün sosyal medya hesabından Kürşad Zorlu'nun paylaşımına cevap vermesi görüşme öncesi ilk sinyali vermişti. Sandal, Zorlu'ya cevap olarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sn. Vekilim, dik duruşunuz ve nazik sözleriniz için teşekkür ederim. Sizin gibi vekillerimizin mecliste şanlı Türk bayrağımızı ve Atatürk ilkelerini savunduğunu bilmek hem bir sanatçı, hem de iki evlat babası olarak beni mutlu ediyor. Var olun."

m2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar