Muş 1984 Muşspor play-off hazırlıklarına başladı

Muş 1984 Muşspor play-off hazırlıklarına başladı
TFF 3. Lig'de mücadele eden Muş 1984 Muşspor, 20 yıl sonra play-off oynamaya hak kazandı ve Teknik Direktör Ercüment Çoşkundere, taraftarları maça davet etti.

Muş'un gururu ve tek profesyonel futbol takımı olan Muş 1984 Muşspor, uzun bir aradan sonra TFF 2. Lig'e yükselmek için play-off mücadelesine katılmayı başardı. Şehirdeki futbol tutkunları, takımlarının bu başarısıyla gururlanırken, 20 yıllık bir bekleyişin ardından bu önemli başarıya ulaşmanın heyecanını yaşıyor.

TFF 3. Lig 4. Grup 30. haftasında sahasında Çankaya FK ile 1-1 berabere kalan Muş 1984 Muşspor, play-off oynamayı garantiledi ve perşembe günü Bursa Yıldırımspor ile karşılaşacak. Muş 1984 Muşspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, takımın 20 yıl sonra play-off oynamaya hak kazandığını belirterek, Başkan Nevzat Bey'in başarıdaki rolünü vurguladı ve Muş şehrinin takıma sağladığı destekten bahsetti.

Muş 1984 Muşspor play-off hazırlıklarına başladı

Kaptan Efe Karaoğlu ise, takımın play-off maçlarını geçerek 2. Lig'e çıkmayı hedeflediklerini ifade etti.

Sezon boyunca yaşanan zorluklara rağmen, taraftarın desteğiyle şampiyonluk yaşamak için ellerinden geleni yapacaklarını ve şehrin bu başarıyı hak ettiğini dile getirdi. Takımın gücüne ve taraftar grubunun desteğine güvenen Karaoğlu, şampiyonluğu hedefleyerek play-off maçlarına odaklandıklarını belirtti.

Muş 1984 Muşspor play-off hazırlıklarına başladı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar