Haluk Levent’i hedef göstermişti! Deniz Akkaya'ya kötü haber!

Haluk Levent’i hedef göstermişti! Deniz Akkaya'ya kötü haber!
Kahramanmaraş merkezli depremde depremzedelere yardım ulaştıran AHBAP’ın kucusu Haluk Levent hedef haline getirilmişti. Hakkında çıkan iddialarla ilgili şikayette bulunan şarkıcı Levent’in şikayeti üzerine Deniz Akkaya’ya kamu kurum ve kuruluşlarını tahkir ve aşağılama, yanıltıcı bilgiyi alenen yayma, tehdit, hakaret ve iftira suçlarından soruşturma açıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı şikayet üzerine Deniz Akkaya hakkında kamu kurum ve kuruluşlarını tahkir ve aşağılama, yanıltıcı bilgiyi alenen yayma, tehdit, hakaret ve iftira suçlarından soruşturma başlatıldı.

SORUŞTURMA AÇILDI

AHBAP’ın kurucusu Haluk Levent ile sosyal medya üzerinden atışan Akkaya’ya 5 ayrı suçtan soruşturma açıldı.

Snob Magazin''in haberine göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı şikayet üzerine Deniz Akkaya hakkında Kamu Kurum ve Kuruluşlarını tahkir ve aşağılama, yanıltıcı bilgiyi alenen yayma, tehdit, hakaret ve iftira suçlarından soruşturma başlatıldı.

Savcılıkça yürütülen bu soruşturma sonucunda ünlü mankenin, ifadesinin alınması için ilgili kolluk kuvvetlerine müzekkere yazıldı. Savcılık dava açarsa Akkaya, 5 ayrı suçtan toplam 13 yılla yargılanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar