Deniz Akkaya'dan Haluk Levent'e ağır sözler: Yalanlayın paranızı geri vereyim

Deniz Akkaya'dan Haluk Levent'e ağır sözler: Yalanlayın paranızı geri vereyim
Deniz Akkaya, Şarkıcı ve AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent'in birçok kişiyi mağdur ettiği ve belgeleri paylaşarak önemli iddialarda bulundu.

Eski manken Deniz Akkaya, deprem bölgesinde yaptığı birçok katkılarda son dönemlerde adından sıklıkla söz ettiren Haluk Levent’in, yüzlerce kişiyi dolandırdığı iddiasında mesajlar paylaştı. Akkaya, Levent’in çeşitli hesaplar üzerinden kendisi hakkında itibarsızlaştırma çalışması yaptırdığı belirterek hesapların FETÖ iltisaklı olduğu iddiasında bulundu.

Haluk Levent''in mağdur ettiği kişilere çirkin bir teklifte bulunduğunu iddia eden Akkaya, "Bu açıklamaları yapma nedenim ben sustukça hakkımda yalan haberlerin çıkması" diyerek, kendisiyle ilgili herhangi bir mahkeme ve dava açılmadığı halde hakkında dava açıldığı gibi bir algı oluşturulduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamada Akkaya, Whatsapp üzerinden resmi olmayan bir ihtarname ile mağdurların tehdit edildiğini ve Haluk Levent''e ulaşan ve mağduriyetlerini dile getiren bazı kişilere para teklifinde bulunduğunu söyledi.

"YALANLAYIN PARANIZI VEREYİM"

Akkaya, mağdurlardan Can adındaki kişinin 17 senedir alamadığı paranın bir kısmını TV''de haber programına çıkmadan önce susturulmak için aldığını söyledi. Ayrıca, bu kişinin diğer mağdurlara da Haluk Levent''in Deniz Akkaya''yı itibarsızlaştırma tweetlerinin altında söylediklerini ‘yalanlayın paranızı geri vereyim’ teklif iddiası dikkat çekti.

DENİZ AKKAYA HALUK LEVENT’E SESLENDİ

Haluk Levent''e tekrar seslenen Akkaya, ‘Beni mahkemeye ver ki her şeyi anlatayım. Utanmıyor musun Haluk Levent? Dava etmeni heyecanla bekliyorum’ dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar