Yeşim Salkım’dan Haluk Levent’e sert eleştiri! ''Hırsızın hiç mi suçu yok?"

Yeşim Salkım’dan Haluk Levent’e sert eleştiri! ''Hırsızın hiç mi suçu yok?"
“ Hırsızın hiç mi suçu yok?” diyen Yeşim Salkım AHBAP’ın kurucusu Haluk Levent’i hedef aldı. Yeşim Salkım şarkıcı Levent’in eleştirilerin odağındayken Kızılay’dan çadır almasına tepki gösterdi.

Yeşim Salkım "Tebrik ederim arada sırada da olsa doğru karar alabiliyorsunuz arkası gelir inşallah hayırlısıyla" ifadelerini kullanarak Devlet Bahçeli''nin Beşiktaş JK''dan ayrılmasını eleştirdikten AHBAP’ın kurucusu Haluk Levent''i hedef aldı.

"Hırsızın hiç mi suçu yok?" diyen Salkım "Arkadaş hadi Kızılay tamam çok büyük hata ve yanlış yaptı oradan alan hiç mi bunu yanlış yapmadı? Başka yerden alsaydı... Elinde para varsa istediğin yerden alırsın" ifadelerini kullanarak Haluk Levent’e tepki gösterdi.

“KIZILAY NE KADAR HATALIYSA HALUK LEVENT DE O KADAR HATALI”

Şarkıcı Yeşim Salkım, Levent''in Kızılay''dan çadır satın almasını eleştirerek "Bu ülkedeki yanlışların ardı arkası kesilmiyor zaten ama biraz adaletli düşünelim... Hükümet tarafından eleştirilirken kalkıp oradan yardım toplaması ve insanlardan aldığı parayı Kızılay''a aktarması ve bunu insanlara haber vermemesi ne kadar etik? Her kahramanım diyene bu kadar inanmayın. Bu işte Kızılay ne kadar hatalıysa Haluk Levent de o kadar hatalı" şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar