Haluk Levent tüm kurumlara çağrıda bulundu: Yapacağınız en güzel yardım depremzedelere istihdam sağlamaktır

Haluk Levent tüm kurumlara çağrıda bulundu: Yapacağınız en güzel yardım depremzedelere istihdam sağlamaktır
6 Şubat’ta meydana gelen depremde tüm ailesini kaybeden bir genci yardımcısı olarak işe aldığını9 duyuran AHBAP’ın kurucusu Haluk Levent, kurumlara çağrıda bulundu. Levent, “Yapacağınız en güzel yardım depremzedelere istihdam sağlamaktır” diyerek istihdam çağrısı yaptı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremde tüm sevdiklerini ve yakınlarını kaybeden Cemil Yurtseven’i yardımcısı olarak işe aldığını duyuran sanatçı Haluk Levent, gençle fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı.

AHBAP’ın kurucusu şu ifadeleri kullandı:

"Ailesinin tümünü depremde kaybeden Cemil Yurtseven kardeşimle buluştuk. O artık benim kardeşim. Yardımcım olarak işe başladı. Ahbap''ta da 2 depremzede kardeşimizi istihdam edeceğiz. Tüm kurumlara çağrım şudur. Yapacağınız en güzel yardım depremzedelere istihdam sağlamaktır. Haydi."

 

Kahramanmaraş merkezli depremde tüm ailesini kaybeden Cemil Yurtseven de AHBAP''ın kurucusu Haluk Levent''te, teşekkür dileklerini  sosyal medya hesabından paylaştı. "Bu deprem tüm ailemi elimden aldı. Artık onları geri getiremem biliyorum. Umarım bu acıları ülkem ve milletim bir daha yaşamaz. diyen Yurtseven,  Bu başlattığı iyilik yolculuğunda Haluk abiye ve katkı sağlayacak olan herkese teşekkür ederim. İyi ki varsınız" diyerek teşekkürlerini iletti.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar