Hakem Halil Umut Meler savcılık ifadesinde yaşananları ilk kez anlattı! Seni öldüreceğim dedi

Hakem Halil Umut Meler savcılık ifadesinde yaşananları ilk kez anlattı! Seni öldüreceğim dedi
MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından sahada Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın saldırıya uğrayan hakem Umut Meler'in savcılık ifadesi ortaya çıktı.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Ankaragücü ile Rizespor arasındaki mücadele berabere sonuçlandı. Ancak, maç sonrasında Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, Hakem Halil Umut Meler'e yönelik yumruklu saldırısı büyük yankı uyandırdı. Hakem Meler, Faruk Koca ve diğer bazı kişilerin saldırısına maruz kaldıktan sonra Acıbadem Ankara Hastanesi'nde tedavi altına alındı ve ifadesi alındı.

aa-20231211-33160625-33160613-mke-ankaragucu-president-faruk-koca-punches-referee-halil-umut-meler.jpg

MELER O ANLARI ANLATTI

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü-Rizespor mücadelesi, skor anlamında yaşanan dengeye rağmen, maç sonrasında sahneye çıkan olaylarla hafızalarda yer edindi. MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ve yanındaki iki kişinin, hakem Halil Umut Meler'e karşı gerçekleştirdikleri saldırı, futbol camiasında büyük bir infiale neden oldu.

Maçın bitiş düdüğü sonrasında orta alana kadar sahaya giren Faruk Koca ve beraberindekiler, hakem Halil Umut Meler'e yönelik fiziksel şiddet uyguladı. Hakem Meler, yaşadığı saldırıyı şu sözlerle anlattı: "Faruk Koca, benim sol göz altıma yumrukla vurdu, yere düştüm. Ben yerdeyken tüm şahıslar birçok kez yüzüme ve vücudumun diğer yerlerine tekmeyle vurdular. Faruk Koca, tüm hakem arkadaşlarıma bana 'Sizi bitireceğim' dedi. Bana hitaben 'Seni öldüreceğim' dedi. Bana vuran Faruk Koca'dan ve diğer şahıslardan davacı, şikâyetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum. Söyleyeceklerim bundan ibarettir."

Yaşanan bu şiddet olayı, futbolun fair play anlayışına ve sporun temel etik kurallarına aykırı bir davranış olarak kınanırken, konuyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Futbol camiası, sportif mücadelelerin huzur ve güven içinde geçmesi için gerekli önlemlerin alınması ve benzer olayların tekrar yaşanmaması adına birçok kesimden destek bekliyor.

aa-20231211-33160625-33160619-mke-ankaragucu-president-faruk-koca-punches-referee-halil-umut-meler.jpg

aa-20231211-33160625-33160609-mke-ankaragucu-president-faruk-koca-punches-referee-halil-umut-meler-001.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar