Emre Belözoğlu'ndan flaş karar

Emre Belözoğlu'ndan flaş karar
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısında bulunduğu Ankaragücü - Rizespor maçının ardından Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu’nun istifa kararı aldığı iddia edildi.

Ankaragücü - Çaykur Rizespor mücadelesi sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Aldığı darbe, sonrası yere yığılan Meler, saniyelerce tekmelendi. Tüm Türkiye’nin gündemine oturan skandal olaydan 15 saniye önce ekrana gelen görüntülerde ise Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun hakem Meler'e hakaret ettiği öne sürülmüştü.

Beyaz TV, yaşanan olay sonrası açıklamalarda bulunan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun istifa kararı aldığı, kararını da kısa bir süre içerisinde açıklayacağı iddia edildi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, soru almayacağını ve anlayış istediğini belirterek, yaptığı açıklamada, "Bugün için ne söyleyeyim ki? Sadece çok üzgünüm, başka bir şey söylemek istemiyorum. Beni anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum" şeklinde konuşmuştu.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar