Son dakika... Süper Lig maçları ne zaman devam edecek? TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı

Son dakika... Süper Lig maçları ne zaman devam edecek? TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı
Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın saldırıda bulunduğu hakem Halil Umut Meler'i ziyaret eden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Büyükekşi, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın Çaykur Rizespor maçı sonrasındaki yumruklu saldırıda bulunduğu hakem Halil Umut Meler'i hastanede ziyaret etti.

Hastane önünde yapılan açıklamada Büyükekşi, "Bu sabah Ankara'ya geldik. Hocamızın sağlık durumu iyi, yarın taburcu olacak. Hocamızın 10 günlük bir bebeği var, biran önce İzmir'e ailesine gitmek istiyor. Saldırı derinden üzdü. Bugün önemli görüşmeler yapacağız. Sebep olan tüm paydaşların kendilerine gelmesini talep ediyorum" ifadelerini kullandı.

Federasyon olarak yarın yönetim kurulu toplantısı yapacaklarını belirten Büyükekşi, alınacak kararlarla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Yarın ne kararlar alacağımıza yönelik daha detaylı bilgi vereceğiz. Bu olayı şiddetle kınıyoruz. Bu oldu, 2 ay sonra eski haline gelsin kabul etmiyoruz. Avrupa Şampiyonası'nın Türkiye'den alınması söz konusu değil. Süper Kupa olayı şu an gündemimizde değil."

mehmet.jpg

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar