Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu
Oğlu Karan’ın ardından ikinci kez anne olmaya hazırlanan Fahriye Evcen, bebeğinin cinsiyetini açıkladı. İkinci çocuğuna hamile kalan Evcen’in bebeğinin cinsiyeti erkek olacak.

Bir zamanlar rol arkadaşı olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, ‘Çalıkuşu’ filminin setinden sonra aşk yaşamaya başlaöışlardı. 2017 yılında nikah masasına oturan çift, 2019 yılında oğulları Karan’ı kucaklarına aldılar. Karan’ın ardından ikinci çocuğu bekleyen Evcen’in bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenildi.

İkinci bebek mutluluğu yaşayan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen ilk kez  konuştu! Kız bebek isteyen çiftten Karan itirafı! - Galeri - Magazin

KARAN ABİ OLUYOR: 2. BEBEK DE ERKEK

İkinci bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan ünlü çift, cinsiyeti belli oldu. İkinci bebeğine dört aylık hamile olan 36 yaşındaki güzel, geçtiğimiz günlerde çocuklarının erkek olacağını öğrendi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit kavga mı etti? Açıklama geldi! - Magazin  Haber

“KARAN İLE STAJIMI TAMAMLADIM”

Eşinin ikinci hamileliğiyle ilgili konuşan yakışıklı oyuncu, "Kız mı erkek mi olsun? modunda değiliz, sağlıklı, vatana millete hayırlı evlat olsun yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım" ifadelerini kullanmıştı

Fahriye Evcen Burak Özçivit çiftinden aşı kararı - Yerelin Gündemi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar